کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

استقبال حماس از بیانیه یمن درباره کشتی‌های صهیونیستی

جنبش حماس بامداد یکشنبه از بیانیه نیروهای مسلح یمن مبنی بر جلوگیری از عبور کشتی‌های صهیونیستی از آب‌های یمن مگر اینکه حامل غذا و دارو برای غزه باشند، استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» بامداد یکشنبه از بیانیه نیروهای مسلح یمن مبنی بر جلوگیری از عبور کشتی‌های صهیونیستی از آب‌های یمن مگر اینکه حامل غذا و دارو برای غزه باشند، استقبال کرد.

 

حماس طی بیانیه‌ای گفت: «ما از تصمیم برادران یمنی برای جلوگیری از عبور کشتی‌های صهیونیستی و همه کشتی‌هایی که به سمت رژیم صهیونیستی از هر ملیتی حرکت می‌کنند، تا زمانی که غذا و داروی مورد نیاز وارد نوار غزه نشود، قدردانی می‌کنیم».

 

حماس ضمن شجاعانه توصیف کردن این تصمیم به نفع مردم غزه، توضیح داد: «در مقابل تجاوزات صهیونیستی-آمریکایی که به نسل‌کشی و قتل عام علیه تمام جنبه‌های زندگی بشری برای مردم فلسطین در ۶۴ روز اخیر ادامه دادند، می‌ایستیم».

 

در پایان این بیانیه تاکید شده است: «ما از کشورهای عربی و اسلامی می‌خواهیم که بر اساس مسئولیت تاریخی خود، همه ظرفیت‌ها و توانایی‌هایشان را فعال کنند و از روی جوانمردی به سمت شکستن محاصره غزه و جلوگیری از ادامه کشتارها و جنگ گرسنگی و تشنگی و توقف تجاوزات اشغالگران نازی تحت حمایت آمریکا، حرکت کنند».

 

پیش از این، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرده بود که این کشور اجازه نخواهد داد هیچ کشتی به مقصد فلسطین اشغالی از آب‌های آن عبور کند و تمامی کشتی‌ها را هدف مشروعی برای خود می‌داند./ فارس

ارسال نظر